با راه اندازی طرح جداسازی بهبود یافتگان کرونا و بیمارانی که نیاز به بستری شدن در بیمارستان را ندارند، بسیاری از هتل ها آمادگی خود را جهت تبدیل شدن به نقاهتگاه و تغییر کاربری اعلام کردند.

با توجه به محدودیت هایی که از ابتدای آذرماه آغاز شده است، بسیاری از شهرها در خلوت ترین روز های خود به سر می برند. در این شرایط دولت خواستار تعطیلی سازمان های دولتی شد و از مدیران نیز خواست درصورتی که ضرورتی در کار آن ها وجود ندارد کار خود را به مدت یک هفته تعطیل کرده و یا تعداد نیرو های خود کم کنند.

با توجه به افزایش آمار مبتلایان و فوت شدگان کرونا، ستاد ملی کرونا همچنان محدودیت های سختگیرانه ای را در جهت کاهش این آمار اعمال کرده است. همچنین این ستاد برنامه های دیگری مانند ردیابی مبتلایان با استفاده از کارت ملی و تبدیل برخی از هتل ها به نقاهتگاه بیماران کرونایی در دستور کار خود قرار داد. این پیشنهاد در موج اول و دوم کرونا مطرح شد اما مورد استقبال هتلداران قرار نگرفت. در نیمه دوم سال و همزمان با موج سوم این بیماری و همچنین بیکاری بی سابقه هتل ها و مراکز اقامتی، تعدادی از هتل ها آمادگی خود را اعلام کردند.

هدف از اجرای این طرح

یکی از هدف های اصلی راه اندازی این طرح، جداسازی مبتلایان است. همچنین افرادی که توان مالی مناسبی ندارند و نمی توانند شرایط قرنطینه را به خوبی فراهم کنند، این طرح کمک کننده خواهد بود.

چگونگی انتخاب هتل ها برای تبدیل شدن به نقاهتگاه

از آن جایی که ظرفیت بیمارستان ها و مراکز درمانی برای بستری شدن بیماران کرونایی کامل شده است، دیگر تخت خالی برای بیمارانی که در مرحله خطرناک آن قرار دارند پیدا نمی شود و همچنین در این زمان ساخت بیمارستان و مراکز درمانی هم بسیار زمانبر و پرهزینه است. به همین دلیل مسولین وزارت بهداشت ناگریز شدند تا از هتلداران بخواهند در این شرایط بخشی از هتل های خود را تبدیل به نقاهتگاه کرده تا بتوان از شیوع ویروس کرونا در کشور جلوگیری کرد.

بر اساس آمار وزارت میراث فرهنگی و گردشگری 95 درصد از ظرفیت هتل ها و مراکز اقامتی از ابتدای شوع کرونا خالی مانده اند و مدیران این مراکز با مشکلات زیادی رو به رو شده اند. در این صورت تعداد هتل هایی که اعلام آمادگی کرده اند تا تخت های خود را به بیماران کرونایی اختصاص دهند 33 هتل می باشد. هتل ها نیز با این کار از سوی وزارت بهداشت مبلغی را به عنوان اجاره دریافت می کنند.

کدام هتل ها می توانند در این طرح شرکت کنند؟

جمشید حمزه زاده در خصوص انتخاب هتل ها بیان کرد: هر هتلی در این طرح نمی تواند شرکت کند. چرا که وزارت بهداشت باید وضعیت بهداشتی آن ها را بررسی و سپس تایید کند. نمایندگان وزارت بهداشت با مراجعه به هتل ها و مراکز اقامتی که اعلام آمادگی می کنند، استانداردها و سطح خدمات این مراکز را ارزیابی کرده و در صورت تایید آن ها اجازه استقرار و بستری بیماران کرونایی در هتل مورد نظر را صادر می کند.  


hihotel مراکز ,وزارت ,کرونا ,بهداشت ,کرده ,اعلام ,وزارت بهداشت ,بیماران کرونایی ,مراکز اقامتی ,اعلام آمادگی ,مراکز درمانی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود بازی برای رایانه raha دامپزشک گوسفند و بز دَردانه موضوعات عمومی